HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A kicsi kocsi újra száguld

2013.08.09. 12:30 MinDigTV


A Disney több folytatást megélt családi vígjátékának főszereplője Herbie, az önállóan gondolkodó és cselekvő Volkswagen "Bogár". A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 augusztus 10. szombat, 20:15


A Disney több folytatást megélt családi vígjátékának főszereplője Herbie, az önállóan gondolkodó és cselekvő Volkswagen "Bogár".
Az öntudatos kisautó kalandjait 1969-ben vitték először vászonra, és rögtön óriási sikert aratott. A rekordnézőszámot hozó A kicsi kocsi kalandjait (Love Bug) hat év múlva követte A kicsi kocsi újra száguld (Herbie rides again), mely ugyancsak a Gordon Buford által kitalált csodaautó történeteit meséli  el. Herbie ezúttal Jackson néni (eredeti változatban Mrs. Steinmetz) segítségére lesz, akinek a férje után örökölt házát szemelte ki a gonosz építési vállalkozó, Alonzo Hawk, hogy üvegpalotát építsen a helyére. Alonzo ügyvédei sorra megbuknak az öreg hölggyel folytatott tárgyalásokon, így naiv unokaöccsét, a szintén ügyvéd Willoughby Whitfieldet bízza meg az üggyel. A fiatal férfi azonban - részint Herbie, részint a bájos légikisasszony, Nicole hatására - átáll a másik oldalra, gonosz nagybátyja ellen fordul.

A rendező és a forgatókönyvíró az első részt is közösen jegyző Robert Stevenson és Bill Walsh. Hawk szerepében a neves karakterszínész, Keenan Wynn töndököl, főszerepben pedig a több évtizedes hollywoodi karrierrel büszkélkedő, két Oscar-díjjal kitüntetett Helen Heyes látható. A film másfél óra felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt a család aprajának-nagyjának.

M1 - augusztus 10. szombat, 20:15

rendező: Robert Stevenson
író: Gordon Buford
forgatókönyvíró: Bill Walsh
operatőr: Frank V. Phillips
zene: George Bruns
vágó: Cotton Warburton

szereplők:
Helen Hayes (Mrs. Steinmetz)
Ken Berry (Willoughby Whitfield)
Stefanie Powers (Nicole)
Keenan Wynn (Alonzo Hawk)
Raymond Bailey (Ügyvéd)
Ivor Barry (Sofőr)
John McIntire (Mr. Judson)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film vígjáték M1 MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr985453636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása