HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Digitális átállás

2013.07.12. 15:26 MinDigTV

Július végével, húsz nap múlva megszűnik a földfelszíni analóg műsorsugárzás az ország 14 megyéjében. Azután már csak a jobb minőségű digitális adások lesznek foghatók - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Akik jelenleg előfizetés nélkül, szoba- vagy tetőantennával kizárólag az M1, az RTL Klub és a TV2 adásait látják, készülékük képernyőjén speciális üzenet figyelmezteti arra, hogy ez az adásmód megszűnik, illetve látják a digitális átállás logóját és egy visszaszámlálót is. Az átálláshoz nem kell új televíziókészüléket vásárolni, elég, ha a meglévőhöz egy jelátalakítót, más néven set-top-box-ot, és egy szoba- vagy tetőantennát csatlakoztatnak. Ezekkel az eszközökkel továbbra is mindenki ingyenesen tévézhet. A digitális adásban az eddigi három mellett további négy televíziócsatorna és három rádióadás is fogható, a korábbinál sokkal jobb kép- és/vagy hangminőségben. Győr-Moson Sopron megyében 1175 háztartást igényelt támogatást a digitális átálláshoz.

(MTI) (OXYGEN HÍRÜGYNÖKSÉG)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális digitális átállás dvb t antenna hungária MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr805402063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása