HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Magyar nap az Európa Ligában az M1-en és a telesport.hu-n

2013.07.11. 11:52 MinDigTV


Az M1 és a telesport.hu is élőben közvetíti a Videoton és a Honvéd visszavágóját az Európa Liga selejtezőjében. Mladoszt Podgorica - Videoton FC - Élő közvetítés Podgoricából M1, július 11. csütörtök 17:30; Budapest Honvéd - Celik Niksic - Élő közvetítés a Bozsik Stadionból M1 július 11. csütörtök 20:15


A Budapest Honvéd a múlt heti első találkozón a montenegrói bronzérmes Celik Niksic vendégeként a 15. percben hátrányba került, végül 4-1-re győzött a 18 éves Filip Holender vezérletével, aki két gólja mellett két gólpasszt is adott. Marco Rossi együttesének így nincs mitől tartania a hazai visszavágón, hiszen "fél lábbal" már a következő körben érezheti magát, ahol szinte biztos, hogy a Vojvodina vár rá.

A Videoton múlt csütörtökön kínkeserves küzdelemben nyert 2-1-re otthon a szintén montenegrói Mladost Podgorica ellen, amely bajnoki hatodikként csak a két előtte végzett csapat licencproblémája miatt indulhatott az EL-selejtezőben. José Gomes együttesének mindenképpen jobb játékot kell mutatnia az idegenbeli visszavágón a továbbjutás érdekében. A székesfehérvári alakulat siker esetén a szlovák Senicával találkozik majd.

Mindkét magyar csapat találkozóját élőben sugározza az M1 és a telesport.hu, a Videoton 17.30 órától, a Honvéd pedig 20.30 órától lép pályára.


Forrás: telesport.hu/MTI


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Videoton Honvéd Eorópa Liga

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr875400287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása