HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szegeden startol a TV2 projektje

2013.07.08. 18:33 MinDigTV


Ma indul el a TV2 felületein a csatorna új, különleges projektje, a Magyarország, jövünk! A minimagazinban Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont mutatják be az ország nagyvárosainak nevezetességeit, a saját szemszögükből.


Július 8-án, hétfőn startol a Magyarország, jövünk! című rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket – derül ki a csatorna közleményéből.

A műsor hosszabb epizódjai, folyamatosan frissülő tartalommal a TV2 weboldalán láthatók, de a srácok rendszeresen posztolnak a műsor Facebook oldalára is. A legizgalmasabb események pedig a TV2 képernyőjén is helyet kapnak, napi négy alkalommal, mini összefoglaló formájában. Az első héten Szeged városa látta vendégül a fiúkat. A csongrádi megyeszékhelyen számos kalandban volt részük Bozontéknak, melyek mától láthatóak a TV2 felületein.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 Szeged Magyarország jövünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr865396525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása