HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Borgiák - Lucrezia esküvője

2013.07.08. 17:51 MinDigTV


Lucrezia kezét Pesaro fejedelmének, Giovanni Sforzának ígéri a pápa, hogy a házassággal erősítse meg a pápaság és a milánói hercegség kapcsolatát. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 július 8. hétfő, 22:40


4. rész - Lucrezia esküvője
Lucrezia kezét Pesaro fejedelmének, Giovanni Sforzának ígéri a pápa, hogy a házassággal erősítse meg a pápaság és a milánói hercegség kapcsolatát. A lány megkéri Giuliát, hogy segítsen neki előkészülni az esküvőre. Másfelől elkeseríti, hogy az apja nem engedi, hogy az anyja, Vanossa is részt vegyen a ceremónián. A sikertelen merényletkísérlet után Della Rovere Firenzébe megy, hogy megnyerje a gazdag és hatalmas Medici család támogatását. Cesare kéme a nyomában jár. A fényes esküvő utáni fogadáson a Borgiák megszegik az etikett szabályait, megsértve ezzel az ősi nemesi családokat.

M1 – július 2-től, hétköznap esténként

rendező: Simon Cellan Jones, Neil Jordan, John Maybury
forgatókönyvíró: Neil Jordan
zeneszerző: Trevor Morris
operatőr: Paul Sarossy
látványtervező: François Séguin
vágó: Lisa Grootenboer, Wendy Hallam Martin

szereplők:
Jeremy Irons (Rodrigo Borgia)
Colm Feore (Giuliano Della Rovere)
François Arnaud (Cesare Borgia)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Borgiák Jeremy Irons

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr535396469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása