HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Júniusi siker a TV2-nél

2013.07.03. 15:18 MinDigTV


A múlt hónapban 15,3 százalékos közönségarányt ért el a TV2 a teljes népesség körében, ezzel a legnézettebb csatornának bizonyult.
A hírműsorok közül júniusban piacvezető volt a Tények, az elmúlt hetekben a TV2 18.30-as hírműsorát nézték a legtöbben.


Júniusban a TV2 volt a legnézettebb magyar csatorna. A Nielsen adatai szerint a csatorna a teljes lakosságot vizsgálva 15,3 százalékos közönségaránnyal végzett a nézettségi verseny élén. A múlt hónap legnézettebb műsora a TV2 tehetséggondozója, Az Ének iskolája június 16-i döntő adása volt. A produkció 40,2 százalékos piaci részesedést ért el a teljes lakosságban, az éneklő gyermekeket közel 1,8 millióan nézték - derül ki a TV2 közleményéből.

A hírműsorok közül a Tények remekelt: június 1-30. között a TV2 18.30-as hírműsorának átlagnézettsége meghaladta a 892 ezret, ezzel piacvezető volt az elmúlt hónapban.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 Tények MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr95389409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása