HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Magyarország, jövünk! – új projekt a TV2 felületein

2013.07.02. 11:25 MinDigTV


Egyedi és komplex megjelenési lehetőségeket kínál a hirdető partnereknek a TV2 legújabb, különleges projektje. A két egykori megasztáros, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila főszereplésével július 8-án induló Magyarország, jövünk! újszerű tartalommal jelentkezik a weben és a közösségi médiában, rövid összefoglalókkal pedig a képernyőn.

tvws.jpg


Vadonatúj nyári projekttel jelentkezik július 8-tól a TV2. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket. A fiúk utazás közben fotókat készítenek, bejegyezéseket írnak, így dokumentálnak mindent, ami velük történik. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz.

A városlátogatásokból több platformra készül műsor: a TV2 weboldalán napi rendszerességgel, hosszabb terjedelmű videók kapnak helyet, míg a srácok a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. A TV2 különböző felületeinek fogyasztói így egyedi, platformra szabott tartalmat kapnak. A műsor egyik fő pillére a közösségi média, a fiúk mindenhonnan becsekkolnak egy Facebook alkalmazáson keresztül, ezzel biztosítva a személyes találkozás lehetőségét a helyi lakosokkal. A Facebook mellett Twittteren is lehet üzenni a srácoknak, a legizgalmasabb fotók pedig felkerülnek az Instagramra. Emellett a TV2-n minden hétköznap, napszakonként egy alkalommal rövid összefoglalót láthatnak a nézők a fiúk élményeiről.

A Magyarország, jövünk! projekt egyedi és komplex megjelenési lehetőségeket kínál a hirdető partnereknek. A klasszikus termékmegjelenítés mellett a Mokka, Aktív, Super Mokka rovatait 5 másodperces szponzor szpotok kísérhetik. Minden aktuális adásról 120 másodperces műsor, FlashClip készül, amelynek tartalma igény szerint egyedivé formálható, a FlashClip előtt-után pedig támogatói szpotok elhelyezésére van lehetőség. A műsor weboldala is többféle megjelenést kínál, a címlapon való kiemelt jelenléttől a videók környezetében történő különféle hirdetésig.

Magyarország, jövünk! – július 8-tól minden nap a TV2.hu-n, a Facebookon és a TV2-n!

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Magyarország jövünk! Nagy Kristóf Bozont Talán Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr75387490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása