HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Revolution - A múlt árnyai; A titokzatos medál

2013.06.27. 10:06 MinDigTV


2013. június 27. csütörtök, 21:10 | RTL Klub

A lázadók táborába érve Milesék rájönnek, hogy nagy segítségre nem számíthatnak, ugyanis az emberek zöme megsérült, amikor korábban a Milícia csapdájába sétáltak.




A tábort csakhamar újra megtámadják a katonák Jeremy Baker vezetésével, azonban Nora fegyvereivel sikerül egy ideig visszaverni az ostromot. Miles sok értékes információhoz jut saját múltjáról, amikor túszul ejti Jeremyt.

4.
Miles, Charlie és Nora kiderítik, hogy pusztán egy napnyi gyaloglásra vannak Tom Neville csapatától, vagyis Danny nagyon közel van. Aaron csak Maggie-nek beszél a Bentől kapott medálról. Amikor Milesékkal találkoznak, megtámadja őket egy kutyafalka. Maggie súlyosan megsérül. Egy tornádó csap le Neville csapatára, és Dannynek lehetősége nyílik a szökésre.

2013. június 27. csütörtök, 21:10


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub Revolution MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr855380210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása