HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zimmer Feri

2013.06.19. 17:02 MinDigTV


Tímár Péter groteszk filmjének helyszíne egy balatoni üdülő... A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 - június 21. péntek, 20:15


A történet helyszíne egy balatoni üdülő, amelyet Fikász Ferenc, ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve szerint őszre kifizeti az adósságot és lerakja családja boldogulásának alapjait.

Természetesnek veszi, hogy ennek a célnak az eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz, földet kever a kávéhoz. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig. Felesége, lánya, veje és a néger konyhalány alkotja a "kifosztókombinát" legénységét, amely még kibővül Petivel, Fikászné unokaöccsével is. A fiú eredetileg nyaralni jött, de természetesen őt is beállítják a haszontermelő láncba. Az ő szemével látjuk ezt a groteszk, a bevétel hajszolásába szó szerint belehülyülő világot.

rendező: Tímár Péter
író: Tímár Péter
forgatókönyvíró: Tímár Péter
zeneszerző: Závody Gábor, Madarász Gergely
operatőr: Szatmári Péter
jelmeztervező: Parádi Gabriella
vágó: Tímár Péter

szereplők:
Reviczky Gábor (Fikász Ferenc)
Pogány Judit (Vilma)
Szarvas József (Pista)
Nagy Natália (Amálka)
Kovács Vanda (Rozi)
Louranda Bird Abreu (Lucia)
Galla Miklós (Árvai nyomozó)
Növényi Norbert (Charlie, a büfés)
Szacsvay László (Kázmér, ÁNTSZ ellenőr)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Reviczky Gábor Pogány Judit Zimmer Feri

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr135369323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása