HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Magyarország a pozitív példa

2013.06.18. 10:01 MinDigTV


A cseh közszolgáltató, a CRa ősszel kezdi előfizetéses földi digitális szolgáltatásának, valamint HbbTV szolgáltatásának tesztjét.


Marcel Prochazka, a vállalat üzleti fejlesztésért és stratégiáért felelős vezetője adta hírül az információt, és azt is hozzátette, hogy az előfizetéses földi digitális szolgáltatásban nagy lehetőség rejlik, és erre jó példa a szomszédos Magyarország.


Hazánkban a Mindig TV Extra platform már több mint 100 000 előfizetővel rendelkezik, és előszeretettel emlegetik pozitív példaként az eredményt a térségben.
 
Prochazka a szomszédos Szlovákiát is megemlítette, amely most májusban indította el előfizetéses DVB-T szolgáltatását, a Plustelkát. A CRa meg van győződve róla, hogy az előfizetéses digitális földfelszíni TV siker lesz Csehországban is.

(sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális átállás dvb t Antenna-Hungária MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr25366783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása