HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Csúcson az M2

2013.06.13. 09:30 MinDigTV


Múlt héten reggelenként az M2 volt a legnézettebb gyerekcsatorna a 4-12 évesek körében. Vasárnap az egész napi nézettséget tekintve - ugyanebben a korosztályban - az országos kereskedelmi adókat is megelőzte.

Tavaly decemberi indulása óta heti viszonylatban is a múlt hét hozta az eddigi legnagyobb sikert a gyerekcsatornának – írja közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Nielsen Közönségmérés adataira hivatkozva.


"A 4-12 évesek körében elért 13,4 százalékos heti közönségarányával a teljes hetet is megnyerte saját célcsoportjában, a gyerekek tévénézése szempontjából kiemelt, reggel 6 és 10 óra közti idősávban pedig a legnézettebb gyerekcsatorna lett a 4-12 évesek körében" – idézi az MTI az MTVA közleményét. A héten a Mézga Aladár különös kalandjai, a Segítség kacsaszárnyakon és a Maja, a méhecske című műsorok vonzották a legtöbb ifjú nézőt a képernyő elé.

Vasárnap pedig indulása óta a második legjobb eredményét érte el a gyerekcsatorna: a 6 és 20 óra közötti idősávban 15,9 százalékos közönségarányt ért el a 4-12 évesek körében, amellyel nemcsak a többi gyerekcsatornát, hanem az országos kereskedelmi adókat is megelőzte. A csatornán vasárnap délelőtt a Grimm legszebb meséi című műsor volt a legsikeresebb 5,4 százalékos közönségaránnyal. A nap folyamán műsorra került a Médiatanács pályázatán első helyet elérő Hófehérke-adaptáció és a Kincskereső kisködmön befejező epizódja is.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség gyerekcsatorna MTVA M2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr135358512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása