HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A felejtés bére

2013.06.07. 09:56 MinDigTV


Vasárnap 22:15 | TV2

Michael Jennings-re vadásznak, de fogalma sincs, hogy miért…A világhíres zsenit csúcstechnológiával foglalkozó nagyvállalatok szerződtetik különleges, szupertitkos munkákra, majd a feladat elvégzése után az agyából kitörlik az emlékeit, nehogy elárulhassa a cégek titkait.

felejtesbere.jpg


Munkáját jól megfizetik, a legutóbbi, három éves küldetése után nyolc számjegyű összegre számít, de a munka végeztével a fizetési csekk helyett egy borítékot kap tele különféle tárgyakkal, és azt mondják neki: beleegyezett abba, hogy lemond a pénzéről. Mivel emlékeit a szerződése értelmében kitörölték, Jennings nem tud védekezni, míg rá nem jön, hogy a borítékban talált tárgyak a kulcsok a múltjához. Így most Rachel segítségével, aki a munkatársa és szerelme volt az elmúlt három évben, Jennings az idővel versenyt futva próbálja összerakni múltja darabjait – mielőtt még a korábbi munkaadói meg nem öletik…

Rendező: John Woo

Szereplők: Ben Affleck, Uma Thurman, Aaron Eckhart, Paul Giamatti, Colm Feore, Peter Friedman, Ivana Milicevic


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Uma Thurman Ben Affleck A felejtés bére

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr945349337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása