HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Legenda - Szikora ellen készül Harsányi

2013.05.31. 10:14 MinDigTV


A Legenda műsorvezetője készül az R-GO elleni küzdelemre; a két ping-pong „őrült” a nyáron összecsap egymással.
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 május 31. péntek, 20:15

A Legenda műsorvezetője testben és fejben is készül az R-GO frontembere elleni küzdelemre, hiszen a két ping-pong „őrült” a nyáron összecsap egymással.


"Nemrég együtt teniszeztem Robival, természetesen megvert, mégis egyedül ő bíztatott, hogy semmi ok az aggodalomra, még az is előfordulhat, hogy egyszer nyerek" – mondta kicsit csalódottan Harsányi Levente.  

A Legenda műsorvezetője elárulta, a holnapi adásában épp Szikora Robi emblematikus dalait dolgozza fel Hien, Bereczki Zoli és a Mrs. Columbo. Hozzátette: meglepően sokat tudnak a fiatal énekesek Szikora Robiról és az R-GO-ról. Több titokra is fény derül holnap, például azt is megtudjuk: melyik szó félreértéséből született meg a „csikidám” szó. Örültem, hogy a nyár előtti utolsó előtti adásban éppen az R-GO dalait dolgozzák fel, mert nagyon kedvelem Szikora Robit. Tudja, hogy gyerekkoromban ping-pongoztam és mivel ő is nagy ping-pong „őrült”, legutóbb, amikor a házában jártam, megígérte, hogy a nyáron nagy meccseket rendez majd, amire engem is elhív, úgyhogy fejben és testben is készülök már. Szikora Robi nem véletlenül maradt „Robi” és nem lett Robi bá’ vagy Róbert. Nevében is megmaradt az a vagány, önmagát mindig vállaló sármos pasi. Talán ez magyarázza azt, hogy még ma is rajonganak érte a tinilányok.

A sorozat ötödik legendája az R-GO lesz, a dalok között biztosan ott lesz a Szeretlek is, meg nem is, a Ballag a katona és az Alacsony férfi dilemmája is.

Legendás előadók legendás dalai - ahogy még sohasem hallhattuk őket! Péntek esténként egy-egy zenei legenda előtt tisztelegnek a hazai előadók. Olyan könnyűzenei ikonok dalait dolgozzák fel, mint Máté Péter, az LGT, a Neoton Família. Mitől több a Legenda, mint egy zenés show? A vendégénekesek és együttesek másként is megméretnek mint zenészek: egy játékos vetélkedőben a műsor végére kiderül, ki tud többet a megidézett zenei nagyágyúkról.

M1 május 31. péntek, 20:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bereczki Hien Legenda Szikora R-GO

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr235337198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása