Borbás Marcsi Nyers Csabával főz a hétvégén... M1 április 27. szombat, 17:40
Annak ellenére, hogy manapság többnyire változatosan étkezünk, mégsem minden egészséges, amit elfogyasztunk. Pedig elég lenne visszanyúlni őseink konyhájához. Ezen a héten az általuk készített ételek és alapanyagok kerülnek bemutatásra. Bepillanthatunk Nyers Csaba gabonakonyhájába, kumiszt kóstolunk és áldost készítünk, ami nem más, mint a híres gulyásunk elődje.
A magyar gasztronómia hajdan világhírű volt. A Gasztroangyal emlékeztet a múltra, bemutatja a jelent, és alakítja a jövőt. Borbás Marcsi műsorában felkutatjuk a legjobb alapanyagokat, megismerjük a legnagyobb borászokat és a legkiválóbb éttermeket. Hagyomány és trendek. A Gasztroangyal eszik, iszik, sosem alszik.
M1 április 27. szombat, 17:40