HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A skorpiókirály

2013.04.07. 18:23 MinDigTV


Vasárnap 20:00 TV2

Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, hogy az a sorsa, hogy a sivatag szétszórt népei felett uralkodjék. Durva barbárok seregével söpört végig a hegyeken és síkságokon, és rabul ejtette azokat, akiket nem mészárolt le.

skorpio.jpg


Sosem vesztett csatát, s csupán néhány törzs választotta el Memnon-t a tróntól. Az amúgy ellenséges törzsek pedig fogcsikorgatva egyesültek a közös cél érdekében, és felbérelték Mathayus-t, az ölés mesterét, hogy végezzen Memnon varázslójával, megfosztva ezzel a zsarnokot a legértékesebb fegyverétől... A hatalmas sikerű Múmia-sorozat ihlette A Skorpiókirály-t, mely egy nagyszabású, akció-dús kalandfilm, tele látványos kaszkadőrmutatványokkal és csatajelenetekkel. Főszerepben pedig a pankrátor szupersztár, The Rock – A Szikla.

Rendező: Chuck Russell

Szereplők: Dwayne "The Rock" Johnson, Ralf Moeller, Steven Brand, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu, Bernard Hill, Peter Facinelli


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film TV2 MinDig TV A skorpiókirály

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr255205936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása