HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Waczak Szálló: Egy csipet előkelőség

2013.03.21. 15:40 MinDigTV


Basil el van ragadtatva, mikor egy arisztokrata száll meg a hotelben, így nem is sejti, hogy a férfi valójában nem lord, hanem egy csaló. M2 március 21. csütörtök, 20:35


1. rész - Egy csipetnyi előkelőség
Basil el van ragadtatva, mikor egy arisztokrata száll meg a hotelben, és igyekszik elutasítani az általában oda betérő vendégeket. Nem is sejti, hogy a férfi valójában nem lord, hanem egy csaló, aki megpróbálja megszerezni az érmegyűjteményét. Egyre jobban megbízik a "nemes" vendégben és egyre jobban igyekszik kiszolgálni, míg végül rajta nem üt a hotelen a rendőrség.

Basil egy kizsákmányoló, "hotelmenedzser", aki rengeteget dolgozik, és akinek az életét megfertőzik halott vendégek, hotelellenőrök és a csőcselék. A legnagyobb fejfájást a "viperafészek" - saját felesége Sybil (Prunella Scales) - okozza. Együtt vezetik a hotelt - a Waczak Szállót - a rendíthetetlen nyugalmú Polly (Connie Booth) segítségével, és a másik alkalmazott, Manuel (Andrew Sachs) bárminemű segítsége nélkül, aki egy gyakornok pincér Barcelonából, és dühös a főnökére, minden frusztrációjának ő a céltáblája.

Basil utálja a vendégeket, durván bánik a személyzettel, mániákusan elront mindent, ami az útjába kerül, kiállhatatlanul sznob és menthetetlenül nős. Mind a felesége, mind a nyavalyás vendégek, mind pedig az ostoba spanyol pincér, Manuel halálra gyötrik, pedig ő mást sem szeretne, mint hogy jómódú, "előkelő" vendégei legyenek a szállóban.

rendező: John Howard Davies, Bob Spiers
forgatókönyvíró: John Cleese, Connie Booth
zene: Dennis Wilson
producer: John Howard Davies, Douglas Argent
vágó: Bill Harris, Susan Imrie, Bob Rymer

szereplők:
John Cleese (Basil Waczak)
Prunella Scales (Sybil Waczak)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Vígjáték M2 Vaczak Szálló

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr625160479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása