HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jamie Winchester

2013.03.21. 15:51 MinDigTV


MR2 Akusztik+ a Müpából. M1 március 23. szombat, 21:55

Jamie Winchester 2012 őszén Budapestről, ahova 1988-ban érkezett, visszaköltözött Írországba. Ez volt az első alkalom, hogy 2013-ban egy koncert erejéig "visszacsábult" Magyarországra. Régi barátaival állt színpadra, hogy a dalokkal és a zenélés erejével megutaztassa a közönséget a nagy érzelmek és a szép zenék hullámain. A koncertre meghívták régi pártfogoltjaikat, Schmidt Verát és John Murphyt, valamint hangszeres barátaikat, Galambos Zoltánt és Dely Domonkost, hogy csatlakozzanak a zenekarhoz és a közös örömzenéléshez.


Az MR2 Akusztik+ a Müpából, az MR2-Petőfi Rádió jól ismert akusztikus stúdiókoncertjeinek mintájára, koncertszínpadi körülmények között, a Müpa színpadán születő sorozat, amely a közmédia csatornái, az MR2-Petőfi Rádió, az m1 és a Művészetek Palotája koprodukciójában jön létre új műsorként. A hazai minőségi könnyűzene kiemelkedő előadóival készülő rádiós-televíziós felvételeket a Müpás koncert értékeivel ötvözik az alkotók, így a koncertélmény és egy felvétel kulisszatitkai egyszerre tárulnak a közönség elé.

magyar koncertfilm, 70 perc

rendező: Szurdoki Erika
operatőr: Szobrász András


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Művészetek Winchester MR2 Jamie Akusztik+ Palotája

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr275160732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása