HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Félholt (Steven Seagal)

2013.03.13. 09:06 MinDigTV


Csütörtök 21:35 | TV2

Az Új Alcatraz nevű börtönből nem lehet megszökni. Ám a szupermodern biztonsági berendezést nem készítették fel arra, hogy azt is megakadályozza, ha valaki be szeretne jutni a rácsok mögé. Most mégis ez történik.

felholt.jpg


Az éjszaka során ugyanis itt ül villamosszékbe az a férfi, aki egy évtizeddel ezelőtt kétszázmillió dollár értékű aranyat rabolt. Elkapták és elítélték, ám azt sosem szedték ki belőle, hogy hol rejtette el a zsákmányát. A börtönt ostromló banda feje azonban nem akarja, hogy annak titka a sírba szálljon vele, így bejut a börtönerőd szívébe, a kivégzőterembe, majd túszul ejti az eseményre érkezett főügyésznőt. Terve tökéletes, emberei profik és kegyetlenek. De nem számolt egy fegyenccel, aki meg akarja menteni az ártatlan túszok életét. Sascha és néhány kemény öklű rabtársa ugyanis elhatározza, hogy újraírja a banditák tervét…

Rendező: Don Michael Paul

Szereplők: Steven Seagal, Morris Chestnut, Ja Rule, Nia Peeples, Tony Plana, Ricardo Kurupt Brown, Bruce Weitz


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film TV2 Steven Seagal Félholt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr865132188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása