HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


NCIS és NCIS: Los Angeles - hétfőn 21:35-től a TV2-n!

2013.03.04. 15:31 MinDigTV


Új korszak a krimi hétfőben. Két jól bevált csapat, akikre mindig számíthatunk. NCIS, utána NCIS: Los Angeles vadonatúj részekkel hétfő esténként a TV2-n!

ncis.jpg


Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki egykor maga is a tengerészetnél szolgált...

Az NCIS: Los Angeles az amerikai CBS csatorna krimi sorozata az NCIS első spin-offja. Premierje 2009. szeptember 22-én volt. A főszerepet Chris O’Donnell játssza Callen ügynök szerepében, aki a csapat vezetője. LL Cool J alakítja Sam Hanna különleges ügynököt, aki egy ex Navy Seal, anyanyelvi szinten beszéli az arabot, és kiváló ismerője a közel-keleti kultúráknak. Peter Cambor egy törvényszéki pszichológust alakít, míg Daniela Ruah egy törvényszéki nyomozót, akit Kensi-nek hívnak. Később csatlakozott a sorozathoz Eric Christian Olsen Marty Deeks nyomozó, rendőrségi összekötő szerepében.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 NCIS NCIS: Los Angeles

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr315116325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása