HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kiscsávó

2013.03.03. 17:11 MinDigTV


A nagy bűnhöz is elég egy kis ember! Calvin elköveti az évszázad bűnügyét, pedig a legtöbb rendőrnek még csak a gumibotjáig sem ér fel. Ördögi ravaszsággal elrabol ugyanis egy szuperbiztonsági rendszerekkel védett hatalmas gyémántot.

kiscsavo.jpg


Apró szépséghiba azonban, hogy nem sokáig örülhet neki, mert menekülés közben kénytelen a követ egy ártatlan járókelő táskájába rejteni. És ettől kezdve törheti is a fejét, hogy miképpen jusson be a békés, kertvárosi családi házba, ha vissza akarja szerezni, ami már az övé. Ekkor a bűntársa egy kosárban a családi ház küszöbére helyezi őt, és minden idők egyik legravaszabb betörője újabb bevetésre indul: álruháját pelenkára, revolverét csörgőre cseréli, és mindent elkövet, hogy ártatlan, védtelen csecsemőnek higgyék. Először persze be is jön a csel. Ám amikor a baba franciásan viszonozza az első anyai csókot, a gyámszülei is gyanakodni kezdenek…

Korhatár: 16,

rendező: Keenen Ivory Wayans
forgatókönyvíró: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans
operatőr: Steven Bernstein
jelmeztervező: Jori Woodman
zene: Teddy Castellucci
vágó: Mike Jackson, Nick Moore

szereplő(k):
Marlon Wayans (Calvin)
Kerry Washington (Vanessa)
Shawn Wayans (Darryl)
Tracy Morgan (Percy)
John Witherspoon (Pops)
Lochlyn Munro (Greg)
Chazz Palminteri (Walken)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték amerikai film TV2 Kiscsávó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr195114803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása