HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Percenként három Samsung TV-t adnak el

2013.02.14. 16:03 MinDigTV


A Samsung jó évet zárt, és diadalútja töretlen, minden percben értékesít három TV-t. Sőt, legújabb csodája majdnem 12 milliós áron tavasztól kapható.


A Monacóban megtartott Samsung EU Forumon hangzott el a statisztika a Samsung elnök szájából. Elmondta, hogy a Samsung már uralja a nappalikat, és hozzá tette, hogy „minden percben három Samsung TV kerül eladásra”. Azt is elmondta, hogy a 2012-es évet szép eredményekkel zárták, és minden évben 9 milliárd dollárt fordít a cég kutatás-fejlesztésre.
 
„Hisszük, hogy az innováció valóban a vállalatunk sikerének kulcsa. Így tudunk elsőként, lenyűgöző és kiváló minőségű termékekkel megjelenni a piacon. Úgy véljük, hogy a következő nagy dobást a háztartási eszközök jelentik. Miért? Mert az otthonunk a legfontosabb a hely számunkra mindenütt a világon, minden kultúrában.”
 
Azt, hogy azért a televíziós piacról sem feledkezik meg a jövőben a gyártó, mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy első Ultra HD készüléke, amely 85 hüvelykes képátlóval rendelkezik, idén tavasszal kereskedelmi forgalomba kerül, elsőként az Egyesült Királyságban 35 000 fontos áron, ami jelenleg potom 11,712,769.50 forintot ér.

(sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv televízió Samsung tv Samsung EU

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr295080550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása