HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Trendmánia

2013.02.13. 10:52 MinDigTV


Életmód- és szépségmagazin 13:05 | RTL Klub

Minden nő álma, hogy megtudja a fiatalság, a szépség és az egészség titkait. Nos, a dolog nem is olyan elképzelhetetlen! Szakértőink csapata készen áll arra, hogy hétről-hétre feltárja a szépségápolás trükkjeit, titkait, amikkel megőrizheted fiatalságodat, egészségedet, úgy, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból.


Segítünk eligazodni a számtalan rád zúduló információ között, rávilágítunk arra, hogy kik azok a szakemberek, akire bátran rábízhatod magad, de eláruljuk azt is, hogy mi az, amit otthon is megtehetsz ápoltságod érdekében. Mindemellett persze felhívjuk a figyelmet a legújabb trendekre, újításokra és fejlesztésekre, hogy naprakész lehess a szépségápolás minden kérdésében. Mindehhez nem kell mást tenned, mint megnézni a Trendmániát vasárnaponként, az RTL klubon.

A műsor háziasszonya: Dombovári Vanda.

Exkluzív kényeztetés - Trendmánia
A Trendmánia e heti adásában kiderül, mitől lesz kezünk bársonyos, üde, és ehhez, hogy kapcsolódik a kaviár.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub Trendmánia MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr885078125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása