HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az istenek a fejükre estek 2.

2013.01.25. 13:42 MinDigTV


2013. január 26., szombat, 19.30 | RTL Klub

A New York-i Ann Taylor (Lena Farugia), aki eddig csak könyvekből csodálta Afrika szépségeit, a sivatag fölött kényszerleszállást hajt végre, de egy fa tetején landol.


A New York-i Ann Taylor (Lena Farugia), aki eddig csak könyvekből csodálta Afrika szépségeit, a sivatag fölött kényszerleszállást hajt végre, de egy fa tetején landol. Kényszerpihenője alatt különös állatokkal kerül szorosabb ismeretségbe, közben megismerkedik Xixóval (N!xau), a busmannal, egy csapat gyerkőccel, néhány orvvadásszal, na meg azokkal a marcona katonákkal, akik időnként túszul ejtik egymást. Mindeközben persze iszonyú hőség van, tűz a nap, és bármilyen könnyű is a repülőgép, nem akar lekerülni a fa tetejéről.

Rendező:
Jamie Uys

Főszereplők:
N!xau (Xixo)
Lena Farugia (Ann Taylor)
Hans Strydom (Stephen Marshall)
Erick Bowen (Mateo)

2013. január 26., szombat, 19.30
2013. január 27., vasárnap, 0.05 (ismétlés)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: busman RTL Klub N!xau Az istenek a fejükre estek2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr255043171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása