HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vegyes fogadtatásban részesült a Szulejmán

2013.01.09. 09:32 MinDigTV


A Szulejmán bevezető része 21:20-kor látható az RTL Klubon!

A Szulejmán bemutatását nagy várakozások előzték meg. S bár a sorozat egyértelmű sikert könyvelhetett el, nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel a szériát.


A Szulejmánt 2011-ben mutatták be először a nagyközönségnek. A különleges igényességgel készült török sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, sőt az alkotás a nemzetközi szakma elismerését is bezsebelhette. Voltak azonban, akik úgy vélték, hogy a széria nem megfelelően mutatja be a híres történelmi személyiség életét.

A legnagyobb közösségi oldalon csoportok alakultak azért, hogy kifejezhessék tiltakozásukat a sorozat ellen. A fanyalgók legfontosabb érve az volt, hogy az alkotók hamis képet festettek az Oszmán Birodalom koráról és Nagy Szulejmánról. Sokak szerint, csupán a széria forgatókönyvírójának, Meral Okay-nek a történelmi személyiségről alkotott képét vitték vászonra.

Nagy Szulejmán ismert volt igazságosságáról, bátorságáról, és hatalmas hódításairól Európa szerte. Az ellenzők azonban úgy vélik, a széria készítői a dicső múltat félresöpörve egy meglehetősen felemás képet festetettek a nagy uralkodóról, és azt sugallják, mintha Szulejmán minden gondolata csupán háremhölgyei körül forgott volna.

Akárhogy is, a Szulejmán sorozat olyan zajos sikerrel járt végig több, mint 40 országot, mint ahogy annak idején a szultán serege végigsöpört Európán.

A Szulejmán bevezető része 21:20-kor látható az RTL Klubon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub Szulejmán MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr615007738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása