HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zenés produkcióval erősített az RTL Klub - Mi muzsikus lelkek

2013.01.07. 11:25 MinDigTV


Január 6-án, vagyis tegnap jelentkezett első alkalommal az RTL Klub-on Muzsika TV Mi muzsikus lelkek című műsora. A zenei csatorna legszebb dalait, nótáit, a legismertebb örökzöldeket és a leghíresebb operett slágereket vonultatja fel a produkció.

Déki Lakatos Sándor


A Mi muzsikus lelkek című műsorban fellépnek az ország legismertebb nóta, operett énekesei és prímásai, akik most örökzöld nótákat is előadnak. A műsor vasárnaponként 11óra 55-től az RTL Klub műsorán

A tradicionális és modern zenék, a mulatós, lakodalmas, operett, tánc és diszkó zene képviselői 2013. január 1-től már 24 órában szórakoztatják a közönséget. Az utóbbi egy évben a műfajok legnagyobb sztárjai igazoltak a Muzsika Tv-hez: Déki Lakatos Sándor és ifj. Sánta Ferenc (Nem élhetek muzsikaszó nélkül), Galambos Lajos (Dáridó), Tilinger Attila (Házibuli Attilával), Sihell Ferry (Dallamokon át).

A Muzsika Tv megtalálta közönségét, ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy december 31-én főműsoridőben, mind a kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes lakosság körében történetének legjobb eredményét érte el. Szilveszter este (19-23óra) a 18-49 éves korcsoportban 2,2%-os (SHR) közönségarányt ért el, míg fő konkurense a Nóta Tv mindössze 1,1%-ot (SHR) tudott felmutatni.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Déki Lakatos Sándor Galambos Lajos Sánta Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr375002863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása