HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A jóslat

2012.12.19. 16:14 MinDigTV


December 19., szerda 21:00 | Duna TV

Jimmynek egy látnok váratlan szerencsét jövendöl. Bár boldognak kellene lennie, hogy a főnöke hirtelen beleegyezését adja egy üzleti ötletének támogatásához, ő egyre paranoiásabb lesz.

fb.jpg


Főhősünk, Jimmy Starks egy szerény, halkszavú kereskedő, aki nem sejti, hogy nagy változás előtt áll az élete. Még akkor sem, amikor a kocsija, elakad egy vidéki úton, a semmi közepén, s egy útmenti látnok azt jövendöli neki, hogy váratlan szerencse éri a jövőben. S ugyan Jimmynek boldognak kéne lennie, amikor a főnöke hirtelen beleegyezését adja egy jónak látszó üzleti ötletének támogatásához, ő azonban egyre paranoiásabb félelembe esik, árulástól, akadályoktól tartva. És amikor az idő hidegre fordul, Jimmy nem tudja magában elfojtani a misztikus jós másik jövendölését, hogy az első hó után nem lesz több holnap.

A jóslat - december 19., szerda 21:00
 
rendező: Mark Fergus
forgatókönyvíró: Mark Fergus, Hawk Ostby
operatőr: Eric Alan Edwards
zene: Cliff Martinez
látványtervező: Devorah Herbert
vágó: Jay Lash Cassidy

szereplők:
Guy Pearce (Jimmy)
Piper Perabo (Deirdre)
William Fichtner (Ed)
J.K. Simmons (Vacaro)
Shea Whigham (Vincent)
Rick Gonzalez (Andy Lopez)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film duna tv MinDig-TV A jóslat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr444973378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása