HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Retró kabaré

2012.12.06. 16:14 MinDigTV


Ebben az adásban többek között felidézzük Nóti Károly: Lepsénynél még megvolt című örökzöld művét. M1 december 7. péntek, 20:15

A sorozatnak ebben az adásában egy rövidebb jelenet (Markos György Helybenjáró című humoreszkje) mellett két igazi klasszikus szerepel: Nóti Károly számtalanszor színre vitt örökzöldje, amelynek a címe: Lepsénynél még megvolt - szállóigévé vált, (ezúttal az 1959-es, Salamon Béla és Gózon Gyula által emlékezetessé tett előadásban látható).


Az összeállítás másik klasszikus szerzője pedig Rejtő Jenő, akinek a Herkulesbonbon című jelenetét ugyancsak többféle előadásban láthattuk már, mi most az 1988-ban készült felvételt játsszuk le, amelyben többek között Kern Andrással, Körmendi Jánossal, és Szemes Marival találkozhatunk.

Jó szórakozást!

M1 december 7. péntek, 20:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Kern András Markos György Salamon Béla Retró kabé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr624951320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása