HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Párizsi helyszínelők: Ahol csak jársz

2012.12.04. 08:25 MinDigTV


Évkezdet a párizsi Sorbonne-on. A nyári vakáció alatt zárva tartott előadóteremben egy oszlásnak indult hullát találnak. M1 december 4. kedd, 20:15


38. rész - Ahol csak jársz
Évkezdet a párizsi Sorbonne-on. A nyári vakáció alatt zárva tartott előadóteremben egy oszlásnak indult hullát találnak. Az arc számítógépes rekonstruálása után kiderül, hogy egy diáklány ikertestvéréről van szó... A Bois de Boulogne tavában egy biciklista holttestére bukkannak, a biciklit pedig jó pár méterrel arrébb találják. Gyilkosság történt vagy baleset? Ezt a kérdést kell megválaszolniuk a helyszínelőknek.

Marc Venturi, a párizsi rendőrség helyszínelő csoportjának vezetője, munkatársaival lélekszakadva rohan a laboratóriumba, hogy megmentse egyik beosztottjának, Julie-nek az életét. Megérkezésük pillanatában hatalmas robbanás rázza meg a laboratóriumot. Julie Labro három hónappal korábban lépett be a párizsi helyszínelők csapatába, éppen akkor, amikor egy szökőkútba fulladt férfi halálának körülményeire próbáltak fényt deríteni. Hugo, a csapat egy másik tagja nem örül az új jövevénynek.

M1 december 4. kedd, 20:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 MinDig-TV Párizsi helyszínelők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr834946603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása