HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nagy Átállás Show Gundel Takács Gáborral az M1-en

2012.11.22. 10:51 MinDigTV


Az Antenna Hungária Zrt. 2012. november elején elindította a „Nagy átállás show” című műsorának beharangozóját.

A rövid, szórakoztató formában oktató filmeket november 22-től láthatják a nézők az M1 közszolgálati csatornán, mindennap reggel a Híradó előtt, valamint az esti órákban a ’Maradj talpon!’című vetélkedő, vagy a Híradó műsor környezetében.

A sorozat célja, hogy a digitális televíziós átállás kapcsán a lakosság körében minél ismertebbé tegye a MinDig TV szolgáltatást, valamint hogy hasznos információkkal szolgáljon az átálláshoz szükséges teendőket illetően.


A 18 részes szériából december közepéig naponta új epizód kerül adásba, majd ezt követően – ez év végéig – folyamatosan futnak tovább az egyes részek ismétlései az M1-en.

Ezen kívül, a kisfilmek a www.mindigtv.hu oldal Nagy Átállás menüjében is megtekinthetők a premiert követően, illetve a https://www.youtube.com/nagyatallas oldalon is elérhetőek lesznek.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 digitális antenna hungária Nagy-Átállás-Show Gundel-Takács-Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr994919631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása