HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On The Spot: Tibeti önégetők

2012.11.20. 11:19 MinDigTV


Az On The Spot: Harcosok legújabb filmjében Cseke Eszter és S. Takács András a küzdelem talán legelszántabb és legszélsőségesebb fajtáját mutatja be. M1 november 21. szerda, 21:00

 Az On The Spot: Harcosok legújabb filmjében Cseke Eszter és S. Takács András a küzdelem talán legelszántabb és legszélsőségesebb fajtáját mutatja be: tibeti buddhistákat, akik úgy tiltakoznak az elnyomás ellen, hogy felgyújtják saját magukat. Miért csinálják? Hogyan képesek rá? És mit tanít erről a buddhizmus?


Megrázó, Magyarországon sosem látott felvételek, lebilincselő vallomások és egy ember, akinek nem sikerült: felgyújtotta magát, de túlélte. A díjnyertes dokumentumfilm-sorozat legújabb epizódja Dharamsalából jelentkezik.

Cseke Eszter és S. Takács András legújabb dokumentumfilm-sorozata, az On The Spot: Harcosok olyan emberekről szól, akik egész életüket egy eszme vagy egy ügy szolgálatába állítják. Néha fegyverrel, máskor elhivatottsággal, akár az életük árán is. A filmes páros most éppen azt kutatja, hogy mi hajtja a harcosokat a küzdelemben, az indiai kasztrendszertől a buddhista önégetőkön át az izraeli telepesekig.

M1 - november 21. szerda, 21:00


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 buddhista On-The-Spot

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr424916189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása