HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Röpült a Páva, a Magyarország, szeretlek! lenyomta Potteréket

2012.11.13. 08:53 MinDigTV


Hétvégi sikerek a közszolgálati adókon

Saját sávjában negyedikként zárt a Fölszállott a páva. A folk ’n’ roll show kedvéért több mint 800 ezren kapcsoltak a Dunára szombaton. A vasárnapi Magyarország, szeretlek! közel 1 millió 400 ezer elért nézőjével nemcsak az M1 legnézettebb heti műsora lett, de még a Roxfortiakat is maga mögé utasította.


A tehetségkutató népszerűségének köszönhetően a műsort egyre többen választják szombat esténként. A verseny legutóbbi, több mint két órás elődöntőjét már 209 ezren nézték végig a Dunán, és ez a kör a Duna World adón sugárzott vasárnapi ismétléssel együtt további 41 ezer új nézővel bővült. A Dunán sugárzott vetélkedő a saját sávjában a negyedik legnézettebb műsor volt szombaton este, nézettségben csak az országos adók előzték meg.

A műsor a fiatalok körében is igen népszerű: a Duna 3%-os részesedése az elődöntők alatt a jelenlegi csatornaátlag többszörösének számít a 18-49 évesek körében.

A Fölszállott a páva hétvégi adásai a két adón együtt összesen közel 1,2 millió nézőt értek el hosszabb-rövidebb időre.



A Magyarország, szeretlek! vasárnapi adása az őszi időszak egyik legnézettebb kiadása volt 770 ezer fős nézettséggel és 15,2%-os közönségaránnyal. Ezzel az eredménnyel a vetélkedő sávjában, kevéssel a TV2 mögött az M1 volt a második legnézettebb csatorna vasárnap este, megelőzve az RTL Klub Harry Potter és a Főnix Rendje című filmjét. A vetélkedő egyben az M1 legnézettebb műsora volt előző héten.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség m1 duna tv köztévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr554904638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása