HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szerelem második látásra (Emma Thompson, Dustin Hoffman)

2012.10.27. 10:06 MinDigTV


Harvey Shine reklámdalok írásával foglalkozik. Lehet, hogy már nem sokáig, ugyanis a főnökétől egy utolsó esélyt kapott, mielőtt kirúgná a cégtől. A főszerepben Emma Thompson és Dustin Hoffman. M1 október 27. szombat, 20.15


Harvey Shine reklámdalok írásával foglalkozik. Lehet, hogy már nem sokáig, ugyanis a főnökétől egy utolsó esélyt kapott, mielőtt kirúgná a cégtől. A hétfői határidő felettébb közel van, ám a hétvégén Harveynak még Londonba kell repülnie, a lánya esküvőjére.

A brit fővárosban kiderül, hogy a lánya nevelőapja lesz az örömapa. A csalódott Harvey repülne vissza New Yorkba, ám lekési a gépet. Miközben a reptéri bárban múlatja az időt, megszólítja a negyvenes Kate-et. A véletlen találkozás különös érzelmeket gerjeszt bennük, melynek hatására más szemmel kezdik nézni a világot.

Szereplők:
Dustin Hoffman (Harvey Shine)
Kathy Baker (Jean)
Emma Thompson (Kate)
Eileen Atkins (Maggie Walker)
Liane Balaban (Susan)
James Brolin (Brian)
Richard Schiff (Marvin)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film mtv mozi Emma Thompson Dustin Hoffman

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr274872719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása