HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sheena, a dzsungel királynője

2012.10.05. 19:14 MinDigTV


Amerikai kalandfilm-sorozat SZOMBAT 14:30 TV2

shenna


Október 6.: 2. évad 2. rész 24. epizód, A túlélő
Miután Sheena megmenti egy nő életét, megtudja tőle, hogy él a közelben egy másik Darak'Na. Sheena-t persze furdalja a kíváncsiság, úgyhogy elindul megkeresni az emberbőrbe bújt szörnyeteget. Közben Andrea megkéri Cutter-t, hogy segítsen neki felkutatni egy kisfiút, aki a dzsungel vadonjában nőtt fel, távol mindenfajta civilizációtól, és aki nem más, mint maga a félelmetes Darak'Na. Csakhogy a kisfiúnak van egy védelmezője, aki az életét is hajlandó feláldozni érte…

A SOROZATRÓL:

 A Sheena, a dzsungel királynője (Sheena) egy 2000-es amerikai kalandfilmsorozat. A sorozat a Sheena, a dzsungel királynője című képregény alapján készült. 1984-ben ugyanezen címen film készült, Tanya Roberts főszereplésével.

SZEREPLŐK:

Kevin Quigley, John Allen Nelson, Margo Moorer, Gena Lee Nolin, Veryl Jones


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tv2 mindig tv sheena

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr34822253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása