HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


X-Faktor: segédek súgtak a mentori döntéseknél

2012.10.04. 16:34 MinDigTV


Nagy volt a fejtörés a hétvégi X-Faktorban. A mentorok órákig tanakodtak, kik is jussanak a Mentorok Házába. Végül aztán megszületett a nehéz és sok könnyel járó döntés. A négyes ehhez a feladathoz - ahogy tavaly és tavalyelőtt is - nagy segítséget kapott: egy-egy segédet.


Geszti Péter segítője az egyik nagy kereskedelmi rádió programigazgatója, Tiszttartó Titusz volt. Geszti még segítséggel is nehezen szülte meg a döntést.

Malek Mikinek már másodszor adott tanácsokat a magyar zenei élet egyik legszínesebb énekesnője, Tóth Gabi - ezúttal a lányoknál. A műsor történetében először hét lány közül válogató mentornak, Gabi szerint, nagy esélye van a végső győzelemre.

Keresztes Ildikó segédje Fehér Balázs, a The Carbonfools együttes frontembere, aki már szóló karrierbe is kezdett. Ráadásul nem csak a zenében sikeres: modellként is rengeteg felkérése van, a nők pedig valósággal bomlanak érte. Egyfolytában dolgozik, jelenleg épp Valenciában.

A 28 év felettiek Mentor Házában hamar eldőlt minden. Nagy Feró döntését a rendesen széttetovált AFC Tomi próbálta megkönnyíteni.

Abban a mentorok és segédeik is egyetértettek, hogy kivételesen jó előadók kerültek elő a 2012-es X-Faktorban. Bár mindegyikük szerint a sajátjai között van a végső győztes, már régóta tudjuk, hogy csak egy maradhat a végén. De ne szaladjunk ennyire előre: most szombaton és vasárnap derüljön ki, hogy kik is jutnak az élő show-ba.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub mentor mindig tv x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr874820145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása