HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


PokerStars.net Big Game - 4. rész

2012.09.24. 09:42 MinDigTV


Folytatódik a harc a pókerasztalnál a PokerStars.net Big Game stúdiójában. De nemcsak a zsetonokért megy a küzdelem, hanem minden játékos igyekszik növelni a tekintélyét is a többiek előtt. Ez a pergő szócsatákban nyilvánul meg leginkább.


Aki eddig mind a két területen remekül helytáll, nem más mint a gazdag houstoni üzletember, Bill Perkins. Az asztalnál ő is amatőrnek számít, de féktelen játékstílusa és a dumája mindenkit váratlanul ért. Ennek is köszönhető, hogy a zsetongyűjtés neki megy eddig a legjobban.

A másik amatőr, az időzített bomba David Fishman is jól szerepel eddig. Csaknem 33 500 dollár nyereségre tudott szert tenni a 3. adás végéig. Ezzel az összeggel a játék végén még nem lenne elégedett, hiszen a listavezető Nadya Magnus 63 000 dolláros nyereményét szeretné felülmúlni.

Joe Cada eddig úgy tűnik, hogy drágán megfizet, amiért a 2009-es WSOP-n emberfeletti módon jól ment neki. A Big Game-ben a jó lapokat rendre eldobja, a rosszakat pedig teríti. Ez a taktika csaknem 80 000 dollárjába került eddig.

És mi lesz a folytatás? Kiderül a következő részben az RTL Klubon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub póker mindig tv PokerStars

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr114798981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása