HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Milliárdos fejlesztések a TV2-nél

2012.09.14. 09:55 MinDigTV


Tulajdonosai támogatásával évi több milliárd forintot költ műsorstruktúrájának erősítésére a TV2 csoport. A SuperTV2-vel négyszereplősre bővülő csatornacsalád azt a célt tűzte ki, hogy három év múlva 20 százalék fölötti piaci részesedéssel rendelkezik majd.


A tévétársaság tulajdonosa, a német ProSiebenSat.1 úgy döntött, hogy minden idők legnagyobb összegét invesztálja a TV2 csoportba – jelezte az őszi műsorstruktúra ismertetésére rendezett mai sajtótájékoztatón Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója.

A tulajdonosok egyben elfogadták a TV2 új hároméves stratégiai tervét, amellyel céljuk a jelenlegi stabil nézettség fenntartása az analóg sugárzás lekapcsolásáig, továbbá a kábelportfólió erősítése.

„Olyan csatornacsalád felépítését tervezzük, amely mind a nézők, mind a hirdetők felé megkerülhetetlen lesz a jövőben”.

A sajtótájékoztatón elhangzott többek között az is, hogy január és augusztus között a TV2-nek sikerült szinten tartani, sőt növelni a nézettséget, s a további sikerek érdekében került sor a jelentős programinvesztícióra. Konkrét összeget nem árultak el, de úgy tudjuk, hogy éves szinten többmilliárd forintos beruházásokról van szó a csoport csatornáinál. Nem csak a műsorokra költenek, technológiai területeken is jelentős fejlesztések zajlanak.

További részletek a Marketing&Media jövő kedden megjelenő számában.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 fejlesztés mindig tv Simon-Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr94776515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása