HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hétfőn folytatódik az RTL sikersorozata

2012.09.03. 11:50 MinDigTV


Hétfőtől új epizódokkal folytatódik az RTL Klubon A gyanú árnyékában című széria. A dokureality tavasszal nagy sikert aratott a nézők körében.


A mindig más és más családok, hétköznapi emberek történetét feldolgozó sorozat általános problémákra világít rá, melyek szinte bármelyik család életében előfordulhatnak. A sorozat népszerűsége azonban nemcsak abban rejlik, hogy ezek az esetek bárkivel megtörténhetnek, hanem abban is, hogy a műsor mindig egy lehetséges megoldást, egy kiutat kínál a nézők számára az adott helyzetből. Sőt, a műsor készítői abban is igyekeznek mankót nyújtani, hogy a fennálló probléma esetén kihez, milyen szakemberekhez érdemes fordulni.

A korábbi részekhez hasonlóan az új, szeptember 3-tól, 19:10-kor látható epizódok is nem várt fordulatokat, meghökkentő történéseket és drámai pillanatokat tartogatnak. Így lesz ez már az első epizódban is, melyben egy frissházas, fehérbőrű párnak, színes bőrű gyermeke születik. A nem várt történés annyira felkavarja az egyébként tökéletesen boldog pár életét, hogy kis híján házasságuk is tönkremegy. Vajon sikerül megoldaniuk a problémát és fény derül arra, mi állhat a dolog hátterében? Kiderül A gyanú árnyékában, szeptember 3-ai, első epizódjából.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub mindig tv A gyanú árnyékában

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr324748997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása