HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Millennium II – A lány, aki a tűzzel játszik

2012.08.31. 07:56 MinDigTV


A svéd gazdagok kívülről csillogó, belülről bomlásnak indult világát feltáró klasszikus krimi, A tetovált lány folytatása az amerikai paranoia mozijait idézi meg - M1 szeptember 2. vasárnap, 22:55


Tényfeltáró riport megjelentetésére készül a kérlelhetetlen szókimondásáról ismert folyóirat, a Millennium. Hogyan kerülnek Svédországba a prostitúcióra kényszerített fiatal külföldi lányok? Kik a futtatók? És mindenekelőtt: kik veszik igénybe – köztük befolyásos emberek – a rabszolgasorban tartott nők szolgáltatásait?

Érthető, ha egyesek mindent megtennének, hogy a nevük kimaradjon a cikkből. Lisbeth Salander is tudomást szerez a Millennium tervéről, mégpedig korábbi barátja és bajtársa, az újságíró Mikael Blomkvist számítógépéről. Így keveredik bele ez a furcsa, öntörvényű lány egy az egész országot izgalomban tartó gyilkossági ügybe. Hajtóvadászat indul ellene, de ha valakit, őt nem könnyű elkapni, pedig nem csak a rendőrség keresi.

M1 – szeptember 2., vasárnap, 22:55

rendező: Daniel Alfredson
forgatókönyvíró: Jonas Frykberg
zeneszerző: Jacob Groth
operatőr: Peter Mokrosinski
jelmeztervező: Cilla Rörby
vágó: Mattias Morheden

szereplők:
Noomi Rapace (Lisbeth Salander)
Lena Endre (Erika Berger)
Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 mindig tv tetovált lány mtv mozi Millennium

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr334743241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása