HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Voice

2012.08.30. 07:48 MinDigTV


A Voice alig több mint két éve indult hódító útjára Hollandiából és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon. Eddig több mint 40ország tűzte programjára – köztük Amerika, Anglia, Írország, Brazília, Spanyolország, Németország, Ausztrália, India, Izrael, Argentína, Törökország, Vietnám… és nem kisebb nevek vállalták a Mester szerepét, mint Christina Aguilera, Tom Jones, Cee Lo Green, Will.I.Am (The Black Eyed Peas), vagy Adam Levine (Maroon 5).


Hogy miben más, mint az eddigi zenés énekversenyek?

  •     A Voice-ban nem zsűritagok, hanem olyan közismert könnyűzenei előadók ülnek, akiket méltán nevezhetünk Mesternek.
  •     Olyan énekesek kerülhetnek be a showba, akik nemcsak gondolják, hanem tudják is magukról, hogy arany van a torkukban. A Voice a legjobbak között keresi a legjobbakat!
  •     A még kezdő, de kitűnő adottságokkal rendelkező énekesek mellett itt olyanoknak is helye van, akik már bizonyítottak a zenei életben, de eddig nem akartak tévés tehetségkutatóba jelentkezni.


Ez valóban az a show, ahol csak a hang számít! Akik jelentkezni szeretnének, eddzék a hangszálaikat, és regisztráljanak, hogy bekerülhessenek a Voice világhódító csapatába!

http://www.thevoice.hu


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 mindig tv énekverseny Voice

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr914740995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása