HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jól rajtoltak az M1 sorozatai

2012.08.27. 16:59 MinDigTV


m1.jpgÖsszesen több mint 1,6 millió néző volt kíváncsi az M1 sorozatpremierjeire. Az Egyszer volt, hol nem volt című mesés fantasy a második, a Bosszú című sorozat a harmadik helyen végzett a teljes népesség körében saját műsorsávjában.

Augusztus 19-én kezdődött az M1-en a tavalyi év amerikai sikersorozata, a klasszikus meséket és a való világot összekötő Egyszer volt, hol nem volt. A sorozat premierjét átlagosan 526 ezer néző követte figyelemmel, de több mind 1 millió 130 ezer néző nézett bele legalább egy percre a nyitó epizódba – idézi az MTI az MTVA közleményét.

Ezzel az eredménnyel a sorozatindító adás egyből a főműsoridős toplista 5. helyére került. A 20:15-kor debütáló pilot műsorsávjában a teljes népesség szempontjából a 2. helyen végzett, a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban pedig a 3. helyen.

Augusztus 22-én szintén 20:15 órai kezdettel debütált az ABC másik sikersorozata, a Bosszú. A széria első részét 453 ezer néző követte figyelemmel, és legalább egy percre 980 ezer nézőt tudhatott magáénak, ezzel az M1 legnézettebb műsora volt a bemutató napján. A pilot műsorsávjában a teljes népesség körében a 3. helyen végzett a Barátok Közt és a Jóban Rosszban után – írja az MTI.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nézettség m1 mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr64735446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása