HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sherlock – 2. sorozat

2012.08.16. 21:23 MinDigTV


Három új epizóddal folytatódik Sherlock Holmes, a tanácsadó detektív 21. századi Londonban játszódó története - M1 augusztus 18. szombat, 21:10

Miként a korábbi epizódokban, most is Conan Doyle novellái és kisregényei ihlették a cselekményt, ezúttal a zseniális nyomozó három talán leghíresebb kalandját, amelyet e három szóval lehetne összefoglalni: a nő, a kutya és a zuhanás. A Botrány Belgráviában című filmben Holmes egy elit körökben különleges szolgáltatásokra specializálódott hölggyel kerül szembe, Irene Adlerrel, akinek különleges intelligenciájával és sajátos vonzerejével sikerül kizökkentenie az érzelmek nélküli detektívet lelki egyensúlyából.

A sátán kutyái című epizód a devoni lápvidékre sodorja Holmes és Watson doktor párosát, ahol a helyi mendemondák szerint egy hatalmas méretű kutya szedi áldozatait, a hadsereg közeli titkos laboratóriumából szabadult, génmanipulált szörnyeteg. A Reichenbach-vízesés pedig Holmest legfőbb ellenségével, James Moriartyval állítja szembe, akivel többszöri összetűzés után végre elérkeznek a végső leszámolás pillanatához. A főszerepekben a mai angol színjátszás két páratlanul izgalmas csillaga, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman térnek vissza, hogy az új évezredben új életre keltsék a legendás londoni párost, Sherlock Holmest és Dr. Watsont.

M1 – augusztus 18-tól, szombatonként 21:10-kor


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv Sherlock

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr264716487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása