HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nagyot alakított a TV2

2012.08.07. 16:10 MinDigTV


Eddig is egyértelmű volt, hogy a Tények a TV2 egyik húzóműsora, azonban az elmúlt héten egészen kiváló nézettségi eredményeket produkált a hírműsor. Saját műsorsávjában verhetetlen volt a teljes lakosság és a 18-49 évesek körében is, ráadásul a múlt hét 10 legnézettebb programja közül 6 volt Tények adás.

Nagyon jó hetet produkált a múlt héten a TV2 Tények című műsora, az este fél héttől egy órában jelentkező hírműsor hétfői epizódja lett a legnézettebb múlt heti televíziós program a teljes lakosság körében, míg a második legnépszerűbb a keddi epizód lett. A Tények összesen hat adásával került be a múlt heti tíz legnézettebb műsor közé. Ráadásul a teljes lakosság körében igen jónak mondható, 30 százalék feletti részesedést értek el a hírműsor epizódjai az éppen tévézők körében.

A 18-49 évesek körében már kevésbé volt meghatározó a nézettségi versenyben a Tények, igaz két epizódja ebben a kategóriában is bejutott a tíz legnépszerűbb múlt heti program közé.

A műsorsávjában (18:30-19:30) egyébként mind a teljes lakosság, mind a 18-49 évesek körében verhetetlen volt a múlt héten a TV2 hírműsora. A Tények egyébként nem csak az RTL Klubon futó riválisát, de a kora esti műsorsávban az m1-en futó olimpiai közvetítéseket is jócskán megelőzte. Így volt ez a 18-49 évesek körében is, ahol egyébként az olimpiának köszönhetően esténként már igen szép eredményeket ért el az m1 a múlt héten.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 nézettség tények mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr394700316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása