HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Pénteken új logókat kap a közmédia

2012.07.24. 22:00 MinDigTV


Az olimpiával párhuzamosan teljesen új arculattal állnak elő az MTVA-hoz tartozó médiumok.


A képen az M1 új logója látható.


A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójának, Böröcz Istvánnak az elmondása szerint az arculatváltás egyben a közmédia közösségi médiává válásának első állomása. A közmédia feje emlékeztetett arra, hogy az öt nagy szervezet, vagyis az MTVA, a Magyar Távirati Iroda, a Magyar Televízió, a Duna TV és a Magyar Rádió integrálásával Magyarország legnagyobb médiaportfoliója jött létre.

A Vida Zoltán vezette csapat által tervezett egységes arculat alapmotívumait a tűz, a víz, a levegő és a föld jelképrendszere adja, mindegyik alapja a kör. „Amikor új szimbólumrendszerünket, képi elrendezésünket, zenénket és közösségi rendszerünket megalkottuk, akkor úgy kerestük az újat, a holnap megoldásait, hogy közben soha sem feledkeztünk meg arról, mi gyökerezik a kultúránkban” - hangsúlyozta Böröcz.


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: logó m2 m1 duna tv köztévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr654676084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása