HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jön a Dallas az RTL Klubra

2012.07.19. 21:19 MinDigTV

A 80-as évek talán legismertebb sorozatán, a Dallason generációk nőttek fel, 2012-ben pedig elkészült a szappanopera folytatása, amelyet a magyar nézők ősztől már az RTL Klubon is láthatnak.

118803_3095173176.jpg

Az új epizódokban az egykori szereplők felnőtt gyermekeinek csatározásai adják majd a sorozat cselekményét.

A Dallas legelső szériáját még 1978-ban kezdték el vetíteni az Egyesült Államokban, és már a legelső részek olyan sikeresek voltak, hogy a sorozat egészen 13 évadot megélt. Az alaptörténet egy gazdag olajmágnás család, a Ewingok fordulatos életét meséli el. Testvérharcok, szerelmek, sőt gyilkosságok fordították a néző figyelmét a Dallas felé.

A sorozatot, amelyet Golden Globe- és Emmy-díjjal is jutalmaztak, Magyarországon 1990 és 1997 között vetítették.

2012-ben a nagy sikeren felbuzdulva az amerikai rendezők újraindították a sorozatot, amelyben a régi szereplők között Larry Hagman, Patrick Duffy és Linda Grey is feltűnik. Az új Dallas ősztől az RTL Klub műsorára is felkerül, így a nézők újra izgulhatnak a Ewing családért – írta a femina.hu.

Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub digitális televízió antenna hungária Dallas

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr1004667009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása