HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


TV2 Mokka - Még Demcsák Zsuzsa is levetkőzne egy jól cél érdekében

2012.07.05. 13:59 MinDigTV

A Mokkában beszélt először Marjai Judit, fotóművész és Falusi Mariann a hét elején megjelent hírről, miszerint az énekesnő levetkőzik egy fotósorozat kedvéért. Mariann cáfolta a bulvárhírt, esze ágába sincs vetkőzni, főleg különösebb cél nélkül, ugyan dobta már le egyszer a textilt, de azt egy jó ügy érdekében tette. Akkor oka volt a vetkőzésnek: kiszolgáltatottság elleni kampány keretein belül vállalta be az intim fotókat a Mega-zsűri.

Marjai Judit pedig szívesen csinálna bármilyen fotósorozatot Mariannról, alapból is imádja azokat a nőket, akik kerek idomokkal rendelkeznek. A beszélgetés során az is kiderült, hogy bizony lenne olyan alkalom, amikor még Demcsák Zsuzsa is levetkőzne…

A Mokka reggeli adása: http://tv2.hu/mokka/video/falusi-mariann-levetkozik

Szólj hozzá!

Címkék: antenna hungária TV2 Mokka Demcsák Falusi Mariann levetkőzne

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr524631048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása