HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Félelmetes folyó

2012.05.16. 10:47 MinDigTV


Duna Tv: május 20., vasárnap, 23:05

Nick Willing kanadai-angol koprodukcióban 2005-ben készült filmje Alice Hoffman, az Átkozott boszorkák alapjául szolgáló könyv szerzőjének regényét adaptálja. A kiváltságos diákok által látogatott, drága magániskola merevséggel és elfojtott kegyetlenséggel terhes légkörét finoman ellensúlyozzák a kanadai Új-Skócia szigetén felvett, gyönyörű téli tájképek, amelyek a bűntény és a nyomozás kulcsfontosságú mozzanatainak helyszínéül szolgálnak.


Abel Grey, a kisvárosi zsaru egy folyóba fúlt fiú ügyében nyomoz, aki a helyi exkluzív magániskola diákja volt.


Az iskola botránytól tartó vezetése azt állítja, öngyilkosság történt, ám miután Grey megtudja az áldozat barátnőjétől, hogy a fiút rendszeresen zaklatták diáktársai, gyanítani kezdi, hogy a haláleset hátterében egy tragikusan végződő beavatási szertartás állhat. Mikor megosztja véleményét a rendőrfőnökkel, az eltiltja a további nyomozástól, mert miután az iskola komoly összegekkel támogatja a helyi rendőrséget, a rendőrfőnök az iskolavezetés verziója mellett akar kitartani. Abel Greyt azonban lelkiismerete nem hagyja nyugodni, különösen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a halott fiú szelleme jelek által közölni akarja, mi is történt a végzetes éjszakán.

A főszerepet a színészként és rendezőként is ismert Edward Burns alakítja, aki a Ryan közlegény megmentése vagy a 15 perc hírnév című filmekből lehet ismerős. A nyomozásban segítséget nyújtó tanárnő, Betsy szerepében pedig a nagysikerű Büszkeség és balítélet tévésorozat Miss Bennetjét, Jennifer Ehlét láthatjuk.

Duna Tv: május 20., vasárnap, 23:05


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film krimi csatorna duna tv mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr954516126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása