HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Árnyékban harcolók

2012.04.25. 08:57 MinDigTV


Az európai összefogással készült 6 részes dokumentumsorozat azokat a történeteket mutatja be, melyeket a náci rémuralom terjeszkedésével Európa-szerte szembeszálló túlélők idéznek fel. Bátorság, erkölcsi tartás süt át minden egyes elbeszélésből - - m1 április 25. szerda, 23:30


1. rész -  Az ellenállás kezdeti nehézségei 1939-1941

Hitler a II. világháború alatt nem csak meghódítani akarta Európát, hanem rasszista és totalitárius ideológiáját rákényszerítve le akarta igázni, hogy biztosítsa az árják végső győzelmét. Ez a hegemónia azonban kezdetektől vitatott volt: a megszállt országokban voltak férfiak és nők, akik visszautasították a brutalitást és a barbarizmust, fellázadtak és ellenálltak. Kisebbségben voltak, sokszor lehetetlen eszközökkel harcoltak, gyakran életüket áldozták föl, de nemet mondtak a nácizmusra és mindent megtettek, hogy legyőzzék azt. Az egykor árnyékban harcolók vallanak ma nekünk Európa négy sarkából, felfedik elkötelezettségük rendkívüli történetét.

m1 – április 25-től, szerda esténként, 23:30


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sorozat film történelem m1 csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr664472150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.04.25. 13:45:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása