HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Lottózsonglőrök

2012.04.24. 11:11 MinDigTV


Kirk Jones író-rendező remek komédiája igazi, újra és újra végigkacagható filmvígjáték tele jól megrajzolt, életszagú karakterekkel... Április 24., kedd 20:40, m1


Amikor két nyugdíjas cimbora megtudja, hogy apró ír falujuk egyik lakója megnyerte a lottó főnyereményét, minden igyekezetüket latba vetve meg akarják találni a szerencsés nyertest, hátha valami nekik is csurran-cseppen majd a pénzből.


Amikor megtalálják a nyertest, Ned Divine-t, az már halott, és a jelekből arra lehet következtetni, az örömteli sokk okozta a halálát. Jackie és Michael nem hajlandóak belenyugodni, hogy a hatalmas nyeremény kárba vesszen, ezért a falu egész lakosságát beveszik az összeesküvésbe, hogy elhitessék, Ned még mindig él, hogy a nyereményt eloszthassák maguk között.


Kirk Jones író-rendező (Nanny McPhee – A varázsdada; Mindenki megvan) remek komédiája igazi, újra és újra végigkacagható filmvígjáték tele jól megrajzolt, életszagú karakterekkel, akiket olyan remek színészek keltenek életre, mint Ian Bannen, David Kelly, Finnula Flanagan és James Nesbitt.

Lottózsonglőrök – m1 – április 24. 20:40

rendező: Kirk Jones
forgatókönyvíró: Kirk Jones
zeneszerző: Shaun Davey
operatőr: Henry Braham
jelmeztervező: Rosie Hackett
producer: Richard Holmes, Glynis Murray
látványtervező: John Ebden
vágó: Alan Strachan

szereplők:

Ian Bannen (Jackie O'Shea)
David Kelly (Michael O'Sullivan)
Susan Lynch (Maggie)
Fionnula Flanagan (Annie O'Shea)
James Nesbitt (Pig Finn)
Paul Vaughan (Narrátor hangja)
Jimmy Keogh (Ned Devine)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 csatorna mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr844470332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása