HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jenson Button versenyautóval a Bazilika és a Parlament között

2012.04.19. 10:43 MinDigTV


Budapest belvárosában versenyez Jenson Button Forma-1-es világbajnok, a Vodafone McLaren Mercedes pilótája a Bazilika és a Parlament között május elsején délután egy három órás motorsport parádén vesz részt.

A verseny egy négynapos ingyenes, a Vodafone Magyarország által szervezett programsorozat része, amelyen Jenson Button mellett a rally, WTCC és több más motorsport szereplője vonul fel a belvárosi pályán. A Forma-1-es bemutatót és a mintegy 40 órányi színes programot tartalmazó Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén több tízezer résztvevőre és nézőre számít a szervező telekommunikációs cég. 


Az április 28. és május 1. között a belvárosban megrendezendő eseménysorozaton, így például a  Hungaroring Box utcában több tucat különleges versenyautót lehet megtekintetni. A résztvevők kipróbálhatják azt is, hogy milyen a valóságban a Forma-1-es kerékcsere, illetve 3D-s greenbox fotózáson vehetnek részt, ahol pár pillanatig száguldó cirkusz pilótájává válhatnak. A látogatók találkozhatnak a versenyzőkkel is, illetve több versenyautóba bele is ülhetnek.

A rendezvény partnere és kiemelt médiatámogatója az MTVA, a közszolgálati médiumok tartalomszolgáltatója.


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: forma 1 jenson button mtva vodafone mclaren mercedes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr544460636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása