HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Szépségkirálynő – a szépség nyara a TV2-n!

2012.04.11. 10:04 MinDigTV



Magyarország legszebb hölgyei a TV2 képernyőjén - 2012 nyarán jön A Szépségkirálynő!

Te is régóta vágysz arra, hogy szépségkirálynő legyél? Itt az alkalom, hogy valóra váltsd álmaid, április 12-ig várjuk jelentkezésed!


Ha még nem múltál el 24 éves, akkor kattints ide és jelentkezz itt!
Ha elmúltál 24 éves, akkor erre a linkre kattintva jelentkezz!
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is – kattints a linkre!


A TV2 és a Magyarország Szépe Kft. 2012-ben nagyszabású gálaműsort rendez, hogy a szakmai zsűri, megválaszthassa a Szépségkirálynőket. 2012-ben is három korona talál majd gazdára: Miss World Hungary, Miss Universe Hungary és Miss Earth Hungary fejére is felkerül a csillogó fejdísz.

Kedvet kaptál ahhoz, hogy megmérettesd magad egy profi szépségversenyen, elmúltál 17 éves, de még nem töltötted be a 27-et? Ne habozz, jelentkezz a válogatásra! Ha a zsűrit megfogja szépséged és kisugárzásod, bekerülhetsz a döntős lányok közé, akik az élő show műsorban színpadra léphetnek, és persze közülük kerül majd ki a Szépségkirálynő és két udvarhölgye.

Jelentkezni az alábbi linkekre kattintva tudsz, www.missworld.hu és, www.miss-universe.hu, ha kitöltöd az interneten található kérdőívet. Nincs más dolgod, mint beírni az adataidat, és feltölteni egy portré, illetve egy egész alakos fotót magadról.

A felkészülés során a profi szépségipari szakemberek, edzők, fodrászok, sminkesek készítik fel a lányokat a megmérettetésre, a döntőt a TV2 élőben közvetíti.

A Szépségkirálynő – 2012 nyarának legnagyobb showja a TV2-n!

(tv2.hu)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 szépségkirálynő mindig tv magyarország szépe

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr794382604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása